VALO – tuki & turva verkkopalvelut

Mikä on Valo?

Etusivu » Palvelut » Valo – tuki ja turva verkkopalvelut

Nettimajakan Valo

Nettimajakan Valo on sinun virtuaalinen turvamajakkasi, joka ohjaa sinut kohti menestystä digitaalisella merellä. Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, mukaan lukien hosting, webhotelli ja varmuuskopiointi. Hoidamme kaikki tekniset yksityiskohdat. Näin voit keskittyä ydintoimintaasi ja antaa Nettimajakan Valon ohjata sivustoasi turvallisesti verkkomerellä.

Emme vain ylläpidä, vaan luomme valoa, varmistaen sivustosi sujuvan purjehtimisen turvallisesti verkossa. Me huolehdimme nettisivujesi palvelimen toiminnasta ja kapasiteetin riittävyydestä, jotta sinä voit keskittyä siihen mikä on tärkeintä.

Hosting

Hosting on kuin digitaalinen koti sivustollesi. Hosting-palvelu tarjoaa virtuaalisen paikan, jossa sivustosi tiedot, kuvat, videot ja muu sisältö tallennetaan. Ilman hosting-palvelua sivustosi ei olisi näkyvissä verkossa.

Hosting mahdollistaa sivustosi jatkuvan saatavuuden verkossa. Se pitää sivustosi toiminnassa 24/7, jotta kävijät voivat vierailla sivustollasi milloin tahansa.

Webhotelli

Webhotelli tarjoaa fyysisen paikan, johon sivustosi tiedot, kuvat, videot ja muu sisältö tallennetaan. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa. Ilman webhotelliakaan sivustosi ei olisi näkyvissä verkossa.

Webhotelli tarjoaa myös turvallisuutta, kuten tietoturvatoimet ja varmuuskopiointipalvelut, jotta sivustosi ja sen tiedot pysyvät turvassa.

Saat luotettavan ja WordPress-sivustoa varten suunnitellun webhotellin kauttamme, millä on iso vaikutus sivustosi latausnopeuteen ja suorituskykyyn. Tämä takaa uuden nettisivun saumattoman kehitystyön myös jatkossa.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi toimii turvaverkkona WordPress-sivustollasi, mahdollistaen nopean ja helpon tiedon palauttamisen. Tarjoamme automaattiset varmuuskopiot ja monipuoliset palautusvaihtoehdot, turvaten sivustosi ja sen tiedot.

Luotettava ja WordPress-sivustoille suunniteltu varmuuskopiointipalvelumme tehostaa sivustosi jatkuvuutta ja turvallisuutta, jotta voit keskittyä rauhallisin mielin sivustosi kehittämiseen.

Tehdäänkö asiat helpommin?

Nettihommien ei tarvitse olla monimutkaisia. Jos haluat kaikki nettisivuihin liittyvät palvelut helposti täydellä kattauksella, onnistuu.

Ota yhteyttä