Valo

Tuki & turva verkkopalvelut

Nettimajakan Valo on virtuaalinen turvamajakkasi, joka ohjaa sinut kohti menestystä digitaalisella merellä. Tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, mukaan lukien hosting, webhotelli ja varmuuskopiointi. Hoidamme kaikki tekniset yksityiskohdat. Näin voit keskittyä ydintoimintaasi ja antaa Nettimajakan Valon ohjata sivustoasi turvallisesti verkkomerellä.

Emme vain ylläpidä, vaan luomme valoa, varmistaen sivustosi sujuvan purjehtimisen turvallisesti verkossa. Me huolehdimme nettisivujesi palvelimen toiminnasta ja kapasiteetin riittävyydestä, jotta sinä voit keskittyä siihen mikä on tärkeintä.

Etusivu » Palvelut » Valo – tuki ja turva verkkopalvelut

Hosting

Hosting on kuin digitaalinen koti sivustollesi. Hosting-palvelu tarjoaa virtuaalisen paikan, jossa sivustosi tiedot, kuvat, videot ja muu sisältö tallennetaan. Ilman hosting-palvelua sivustosi ei olisi näkyvissä verkossa.

Hosting mahdollistaa sivustosi jatkuvan saatavuuden verkossa. Se pitää sivustosi toiminnassa 24/7, jotta kävijät voivat vierailla sivustollasi milloin tahansa.

Webhotelli

Webhotelli tarjoaa fyysisen paikan, johon sivustosi tiedot, kuvat, videot ja muu sisältö tallennetaan. Palvelimemme sijaitsevat Suomessa. Ilman webhotelliakaan sivustosi ei olisi näkyvissä verkossa.

Webhotelli tarjoaa myös turvallisuutta, kuten tietoturvatoimet ja varmuuskopiointipalvelut, jotta sivustosi ja sen tiedot pysyvät turvassa.

Saat luotettavan ja WordPress-sivustoa varten suunnitellun webhotellin kauttamme, millä on iso vaikutus sivustosi latausnopeuteen ja suorituskykyyn. Tämä takaa uuden nettisivun saumattoman kehitystyön myös jatkossa.

Varmuuskopiointi

Varmuuskopiointi toimii turvaverkkona WordPress-sivustollasi, mahdollistaen nopean ja helpon tiedon palauttamisen. Tarjoamme automaattiset varmuuskopiot ja monipuoliset palautusvaihtoehdot, turvaten sivustosi ja sen tiedot.

Luotettava ja WordPress-sivustoille suunniteltu varmuuskopiointipalvelumme tehostaa sivustosi jatkuvuutta ja turvallisuutta, jotta voit keskittyä rauhallisin mielin sivustosi kehittämiseen.

Nettimajakan Valo

Tarjoamamme ylläpito­palvelu sivustoille, jotka toimivat Nettimajakan kotimaisessa palveliny­mpäristössä.

Webhotelli

Nettimajakan salamannopea ja WordPressille suunniteltu webhotelli takaa sivustosi sujuvan toiminnan.

Turvallisuuspäivitykset

Ylläpidämme nettisivustosi tietoturvaa, valvomme liikennettä ja pidämme sivuston tip-top kunnossa päivittämällä WordPress-sivustosi uusimmilla päivityksillä (sis. WordPress-julkaisujärjestelmä, sivuston teema sekä käytössä olevat moduulit).

Varmuuskopiointi

Varmuuskopioimme sivustosi tasaisin väliajoin ja näin ollen varmistamme, että mahdollisista ongelmatilanteista selvitään sujuvasti. 

24h monitorointi

Seuraamme sivuston toimintaa palvelimen päästä ja näin pystymme reagoimaan nopeasti kapasiteetin tarpeen muutoksiin, sekä mahdollisiin uhkiin tai haittaohjelmiin ja muihin ongelmatilanteisiin.

Asiakastuki

Saat meiltä henkilökohtaista palvelua, etkä jää koskaan ongelmasi kanssa yksin. Nettisivuun liittyvissä kysymyksissä käytössäsi on suora yhteys tekijätiimiimme, jotka auttavat nopeasti – oli kyseessä sitten unohtuneet tunnukset, nettisivun sisältöjen päivitykseen liittyvä ongelma tai joitain muuta.

Nettisivujen nopeusoptimointi WordPress-sivustoille

Nopeus on tätä päivää ja kokemus, jonka haluamme asiakkaidemme nettisivujen kävijöille tarjota.

Toiminta-takuu

Jos sivustolla tapahtuu toimintaa haittaava ongelma, kartoitamme ja korjaamme sen ensi tilassa.

Valo

Tuki & turva verkkopalvelu

alk. 39 €/kk

  • Webhotelli
  • Turvallisuuspäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • 24h monitorointi
  • Asiakastuki
  • Nettisivun nopeusoptimointi WordPress-sivustoille
  • Toiminta-takuu

Tehdäänkö asiat helpommin?

Nettihommien ei tarvitse olla monimutkaisia. Jos haluat kaikki nettisivuihin liittyvät palvelut helposti täydellä kattauksella, onnistuu.

Ota yhteyttä