Kompassi

Markkinointi­palvelut

Ota suunnaksi vahva näkyvyys Nettimajakan Kompassin avulla. Tarjoamme kattavan palvelun, joka sisältää Google-palveluiden optimointia, tehokkaita SEO-strategioita ja vaikuttavaa some-mainontaa. Nämä kaikki yhdistyvät voimakkaaksi navigointityökaluksi, joka auttaa sinua kukoistamaan digitaalisella merellä.

Nettimajakan Kompassi ei ainoastaan ohjaa, vaan tarjoaa myös asiantuntemusta ja suunnan, jotta voit kasvattaa näkyvyyttäsi verkossa. Tavoita kohdeyleisösi monipuolisesti ja rakenna vahva digitaalinen perusta, joka tukee liiketoimintasi menestystä. Valitse Nettimajakan Kompassi ja navigoi kohti digitaalista menestystä!

Etusivu » Palvelut » Kompassi – Markkinointipalvelut

Google Yritysprofiili

(Ent. MyBusiness)

  • Yrityksen löydettävyys
  • Navigointi perille
  • Nopeat yhteystiedot ja aukioloajat

Google Yritysprofiili on palvelu, jonka avulla voit listata yrityksesi tiedot Googleen. Kun Yritysprofiili-sivusi on ajantasalla, se näkyy Google-hauissa yrityksesi nimellä tai toimialalla. Tämä tarjoaa nopean tavan esittää yrityksesi yhteystiedot, aukioloajat ja palvelut hakijoille.

Nettimajakka tarjoaa täydellisen ratkaisun Google Yritysprofiilin perustamiseen ja hallintaan. Huolehdimme yrityksesi tietojen ajan tasalla pitämisestä ja näkyvyyden vahvistamisesta Google-hauissa. Vahvista yrityksesi asema digitaalisessa maailmassa ja anna Nettimajakan ohjata sinut kohti parempaa näkyvyyttä ja menestystä verkossa.

SEO-strategiat

Search Engine Optimization

  • Olemassa olevan nettisivun optimointi
  • Uuden nettisivun optimointi

Haluatko varmistaa, että potentiaaliset asiakkaasi löytävät yrityksesi verkossa helposti ja nopeasti? SEO eli hakukoneoptimointi on ratkaisu. Kun sivustosi on optimoitu oikein, se nousee hakutuloksissa korkeammalle ja houkuttelee enemmän kävijöitä.

Nettimajakka tarjoaa täydellisen ratkaisun yrityksesi näkyvyyden parantamiseen verkossa. Huolehdimme sivustosi optimoinnista, jotta se erottuu hakutuloksissa. Valitsemalla Nettimajakan saat kumppanin, joka ohjaa sinut kohti parempaa näkyvyyttä ja menestystä verkossa.

Some-mainonta

Sosiaalisen median markkinointia: Facebook, Instagram, LinkedIn

  • Some-tilien ylläpito/päivitykset
  • Some-markkinointi
  • Some-kampanjat/strategiat

Tavoita kohdeyleisösi sosiaalisessa mediassa! Me tarjoamme kattavia sosiaalisen median markkinointipalveluita, keskittyen erityisesti alustoihin kuten Facebook, Instagram ja LinkedIn. Hoidamme some-tiliesi ylläpidon ja päivitykset ammattitaidolla, varmistaen, että yrityksesi viestit ovat ajan tasalla ja kiinnostavia seuraajillesi.

Ole läsnä siellä, missä asiakkaasi ovat – some-markkinointi kanssamme on avain menestyksekkääseen digitaaliseen läsnäoloon.

Otetaanko uusi suunta?

Jos haluat tehostaa yrityksesi verkkonäkyvyyttä tai muuten vain sparrata aiheen ympärillä, otathan yhteyttä niin autamme sinua mielellämme lähemmäksi maalia.

Ota yhteyttä