Referenssit

Etusivu » Referenssit » JJ Hifi-Garage – uusi omistaja & uudet nettisivut ja verkkokauppa

JJ Hifi-Garage – uusi omistaja & uudet nettisivut ja verkkokauppa

25.06.2024

Uudet tuulet puhaltavat JJ Hifi-Garagella!

Saatiin käsiimme mukava nettisivuprojekti, missä omistajanvaihdoksen myötä päätettiin vähän ravistella perustuksia ja pistää nettipresenssi tälle aikakaudelle. JJ Hifi-Garagen bisnes on lyhyesti sanottuna autovarustelu. Tähän kuuluu erilaisten hifivarusteiden lisäksi myös niiden asennukset – sekä kattava valikoima muita asennuspalveluita: lisävaloja, kameroita, eri tasoisia äänieritystyksiä  Yrityksen uusi omistaja, Elias Turpeenoja, halusi päivittää JJ Hifi-Garagen nettisivut vastaamaan paremmin nykypäivän vaatimuksia sekä yrityksen toimintaa. Projektista syntyi visuaalisesti näyttävä ja informatiivinen sivusto, joka tuo esiin JJ Hifi-Garagen tarjoamat palvelut ja tuotteet entistä paremmin.

Uudistuksen taustaa

JJ Hifi-Garagella oli jo aiemminkin nettisivut, mutta ne eivät oikein vastanneet yrityksen toiminnan tarpeita. Vanha sivusto oli aika ilmeetön ja sieltä puuttui tarvittavaa tietoa yrityksen palveluista. Elias halusi, että uudet sivut ovat visuaalisesti näyttävät, räväkät ja toimialaan sopivat. Lisäksi hän toivoi sivuille paremmin tietoa esille yrityksen palveluista, hinnastot sekä kylkeen myös oman verkkokaupan, josta asiakkaat voivat helposti ostaa hifivarusteita ajoneuvoihinsa, sekä mahdollisesti myös asennuspalvelun näille tuotteilleen.

Verkkokaupan tulisi olla oma, täysin omalla ilmeellä – eikä mikään ulkoinen kuukausimaksullinen palvelu, jossa käyttäjä ohjataan ulkoiseen palveluun missä kaupan ulkoasu määräytyy kauppapalvelun sallimien rajoitusten mukaan. Elias haluaa itse päivittää ja ylläpitää kauppaa ja pitää langat omissa käsissään – niin toiminnalisuuksien kuin ilmeenkin kanssa.

Uuden sivuston erityispiirteet

Uusi JJ Hifi-Garagen nettisivusto rakennettiin WordPress-alustalle, ja sen rinnalle on toteutettu WooCommerce-verkkokauppa. Sivuston ulkoasu on suunniteltu moderniksi ja visuaalisesti houkuttelevaksi. Värimaailma ja grafiikat suunniteltiin toimialaan sopivalla räväkällä värillä ja tummalla taustalla – ammattitaitoinen kokonaisuus tähtäimessä.

Tuotetietojen lisäys verkkokauppaan

Verkkokaupan erityispiirteenä on se, että sinne tuotiin koodilla noin 300 tuotetta, mukaan lukien tuotekuvat ja -tekstit. Tämä mahdollisti nopean startin verkkokaupan valikoiman täydentämisen, aikaa säästettiin ISOSTI ja asiakkaat saivat heti laajan valikoiman hifituotteita ja lisävarusteita silmäiltäväksi.

Myymälän ja verkkokaupan varastosaldo

Lisäksi verkkokauppa on yhdistetty Zettlen maksupäätteeseen, mikä mahdollistaa myymälän ja verkkokaupan varastosaldojen reaaliaikaisen synkronoinnin. Tämä tekee ostokokemuksesta sujuvan sekä verkossa että myymälässä asioiville asiakkaille – ja helpottaahan tämä kivasti myös yrittäjän taakkaa, kun samat tuotteet ja saldot ovat maksupäätteellä käytettävissä automaattisesti.

Sivustolta löytyy nyt kattavasti tietoa JJ Hifi-Garagen tarjoamista palveluista, kuten äänentoistojärjestelmien asennuksista ja muista ajoneuvojen lisävarusteista. Hinnastot ovat selkeästi esillä, ja verkkokaupassa asiakkaat voivat tutustua laajaan valikoimaan hifituotteita ja tilata niitä helposti suoraan kotiin – käytettävissä laajat maksuvaihtoehdot Paytrailin ja Klarnan kautta.

Visuaalinen ilme

Projektin aikana ei pelkästään uudistettu JJ Hifi-Garagen nettisivuja, vaan myös yrityksen visuaalinen ilme sai päivityksen. JJ Hifi-Garagella oli käytössään vain logo (jonka käyttämistä haluttiin jatkaa). Muuten graafista ilmettä ei oltu koskaan suunniteltu, joten saimme aika vapaat kädet ehdotella Eliakselle visuaalista puolta, joka näkyy niin nettisivustolla kuin muussa markkinointimateriaalissa. Tämä uusi ilme viestii asiakkaille JJ Hifi-Garagen ammattitaitoa, laadukkaita palveluita – ja toimii myös selvänä merkkinä uudesta alusta.

Katse tulevaisuuteen

JJ Hifi-Garagen verkkokauppa ja sivusto ei jää tähän. Hommaa tullaan laajentamaan lähitulevaisuudessa uusilla palveluilla ja tuotteilla. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että asiakkailla on entistä enemmän valinnanvaraa ja mahdollisuuksia löytää heille sopivat hifivarusteet ja lisäpalvelut. Kannattaa siis seurailla aktiivisesti sivustoa ja verkkokauppaa, jos hifistelyt on lähellä sydäntä!

Nettimajakka kiittää ja kumartaa Eliasta projektista – oli hienoa olla saada toteuttaa tällainen kokonaisuus. Yhteistyö Eliaksen kanssa on ollut antoisaa ja ollaan itsekin ylpeitä lopputuloksesta.

Nettisivut ja verkkokauppa löytyy osoitteesta https://www.jjhifigarage.fi – ei muuta kuin poppikoneet tilaukseen ja jos sormi menee suuhun, Elias auttaa asennuksen kanssa!

#tägit

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko palveluistamme? Täytä haluamasi tiedot, niin olemme sinuun yhteydessä.

Toivon yhteydenottoa

Lisää luettavaa