Telakka

Yksilöidyt nettisivut

Nettimajakan suunnittelemat ja toteuttamat nettisivut ovat korkealaatuisia, niiden elinkaari on pitkäkestoinen ja asiakkaalla on täysi omistusoikeus sivuihinsa.

Käytämme suunnittelussa WordPress-julkaisujärjestelmää, varmistaen asiakkaiden riippumattomuuden omasta järjestelmästämme. Teemme nettisivuja, jotka on optimoitu hakukoneille, jotta ne tavoittavat tehokkaasti kohdeyleisönsä. Laatu, omistus ja näkyvyys ovat kantavia periaatteitamme jokaisessa suunnitellussa sivustossa.

Etusivu » Palvelut » Telakka – Nettisivut yrityksille

Nettisivuille saatavia toiminnallisuuksia

WordPress-sivustoille on monia suosittuja ominaisuuksia, joista monet parantavat sivuston käyttäjäkokemusta, toiminnallisuutta ja helpottavat markkinointia. Tässä muutamia yleisiä toiveita ja suosittuja ominaisuuksia:

Some liitettynä suoraan nettisivuillesi

Käyttämäsi sosiaalisen median syöte suoraan kotisivuillasi. Mahdollisuudet jakaa sisältöäsi eri somealustoille.

Verkkokauppa

Tyylikkään nettisivun rinnalle juuri yrityksesi näköinen verkkokauppa. Ei mitään ohjauksia erillisiin maksualustoihin tai palveluihin, vaan yhtenäinen, ammattimainen ja näyttävä kokonaisuus.

Monipuolinen mediagalleria

Näyttävä ja helppokäyttöinen mediasisältö tekstin tueksi. Kuvagalleriat, videot ja muu media voivat tehdä sivustosta visuaalisesti houkuttelevan.

Analytiikka ja seuranta

Sivuston kävijäseurantaan vaaditut analytiikkatyökalut, sekä näiden vaatimat evästeilmoitukset.

Erilaiset lomakkeet

Nopeat ja vaivattomat lomakkeet, joiden avulla voit kartoittaa asiakkaidesi tarpeita, esittää kysymyksiä ja vuorovaikuttaa tai vastaanottaa liitetiedostoja.

Nettisivun ominaisuuksia

Toteuttamiimme nettisivuihin sisältyy:

Responsiivinen Suunnittelu

Varmin tapa tavoittaa kohdeyleisö kaikilla laitteilla – responsiivinen suunnittelu takaa, että sivusto näyttää upealta niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin.

Hakukoneoptimointi (SEO)

Tärkeä ominaisuus parantaa sivuston näkyvyyttä hakukoneissa ja houkuttelee enemmän kävijöitä. Optimoidut otsikot, relevantti ja lukijaa kiinnostava sisältö sekä sivuston rakenne ovat avainasemassa.

Nettisivu-projektin kulku

Nettisivuprojektimme etenevät selkeissä vaiheissa, varmistaen avoimen kommunikaation ja onnistuneen lopputuloksen.

1. Aloituspalaveri

Projekti käynnistyy huolellisesti suunnitellulla aloituspalaverilla, jossa määritellään projektin laajuus, tavoitteet ja aikataulu. Tämä varmistaa yhteisen näkemyksen ja vahvan lähtökohdan.

2. Sivusto

Asiakkaanamme saat heti projektin alussa linkin Telakalle, jossa uutta sivustoa rakennetaan ja voit seurata projektin edistymistä reaaliajassa. Tämä avoimuus luo luottamusta ja mahdollistaa jatkuvan palautteen.

3. Checkpointit

Projektin aikana järjestämme säännöllisiä checkpointteja ja katselmuksia, joissa keskustelemme yhdessä sivuston tilanteesta, mahdollisista muutoksista ja varmistamme, että olemme oikealla tiellä kohti tavoitteita.

4. Tarkistus ja julkaisu

Lopuksi tarkistamme huolellisesti valmiin sivuston varmistaak­semme laadun ja asiakas­tyytyväisyyden. Kun kaikki on kunnossa, julkaisemme sivuston Nettimajakan salaman nopeille palvelimille, jotka on optimoitu erityisesti WordPress-sivustoille.

Telakka & Valo

Turvaa sivustosi tulevaisuus kanssamme!

Nettisivu projektit tehdään aina tarjouksen perusteella, kun huolellinen tarvekartoitus on tehty. Sivuston valmistuttua tarjoamme asiakkaillemme myös Valo – Tuki & turva verkkopalvelun, joka on avain huolettomille verkkosivuille.

Valo sisältää mm. sivuston säännöllisen varmuuskopioinnin ja päivitykset WordPress-teemaan, sekä moduuleihin. Näin varmistamme, että sivustosi pysyy vahvana ja toimivana. Hyvin toimiva ja hoidettu nettisivu on myös turvallinen käyttäjilleen.

Älä jätä sivustoasi tuuliajolle – valitse lisäksi Nettimajakan Valo ja anna liiketoimintasi kukoistaa digitaalisella merellä.

Valo

Tuki & turva verkkopalvelu

alk. 39 €/kk

  • Webhotelli
  • Turvallisuuspäivitykset
  • Varmuuskopiointi
  • 24h monitorointi
  • Asiakastuki
  • Nettisivun nopeusoptimointi WordPress-sivustoille
  • Toiminta-takuu

Lue lisää >>

Verkkopalveluita suunnitellessa olisi hyvä myös huomioida

Domain-nimi

Valitse ainutlaatuinen ja helposti muistettava domain-nimi. Tämä on sivustosi osoite, joka on yhteydessä brändiisi. Esimerkiksi www.yrityksesi.fi

Toimimme verkkotunnusvälittäjänä ja hoidamme puolestasi uuden domainin varauksen ja siihen liittyvät työt.

Webhotelli

Webhotelli on kuin sivustosi koti internetissä. Webhotelli tarjoaa fyysisen paikan, jossa sivustosi tiedot, kuvat, videot ja muu sisältö tallennetaan. Ilman webhotellia sivustosi ei olisi näkyvissä verkossa.

Webhotelli mahdollistaa sivustosi jatkuvan saatavuuden verkossa. Se pitää sivustosi toiminnassa 24/7, jotta kävijät voivat vierailla sivustollasi milloin tahansa.

Webhotelli tarjoaa myös turvallisuutta, kuten tietoturvatoimet ja varmuuskopiointipalvelut, jotta sivustosi ja sen tiedot pysyvät turvassa.

Saat luotettavan ja WordPress-sivustoa varten suunnitellun webhotellin kauttamme, millä on iso vaikutus sivustosi latausnopeuteen ja suorituskykyyn. Tämä takaa uuden nettisivun saumattoman kehitystyön myös jatkossa.

Sähköpostit

Saat myös kauttamme Microsoft 365-palvelut, mihin sisältyy yrityksesi sähköpostit sekä Office-ohjelmistopaketit (Outlook, Teams, Word, Powerpoint jne.)

Näin varmistat yrityksesi turvallisen sähköpostiliikenteen ja voit olla varma että viestisi välittyy saajalle oikein.

Mielessä uudet nettisivut?

Kaipaatko salamannopeita nettisivuja? Etsitkö samalla ensiluokkaista palvelua, joka tuo visiosi täyteen loistoon? Ota yhteyttä nyt ja anna meidän toteuttaa juuri sinulle räätälöidyt huippunopeat nettisivut.

Ota yhteyttä